КОНТАКТИ

Адрес: гр.Костандово, площад „Европа”№1

Електронна поща: ou_kostandovo@abv.bg Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Телефон(Директор):0876773449

Телефон(Помощник-директор):0876603339

Телефон(ЗАТС):0876781260